LETZ SHOP Østerbro

Sankt Jakobs Gade 4

2100 København Ø

Tlf.: 33 11 00 57

Email: info@letzonline.dk

 

Åbningstider: 

Mandag – torsdag 10.00-18.00

 Fredag  10.00-19.00

 Lørdag 10.00-17.30

 Søndag og helligdage lukket.

 

I forbindelse med arrangementer kan åbningstiderne variere.

LETZ SHOP Frederiksberg

Gl. Kongevej 72A

1870 Frederiksberg C

Tlf.: 22 20 11 57

Email: infofrb@letzonline.dk

 

Åbningstider: 

Mandag – torsdag 11.00-18.30

Fredag 11.00-19.00

 Lørdag 10.00-16.00

 Søndag og helligdage lukket.

 

Restaurant

Le Saint Jacques

Sankt Jakobs Plads 1

2100 København Ø

Tlf. 35 42 77 07

E-mail: restaurant@LeSaintJacques.dk

www.lesaintjacques.dk

 

Åbningstider:

Mandag - Fredag

Frokost 12.00-15.00

Aften 18.00-22.00

Lørdag - Søndag

Frokost 12.00-16.00

Aften 18.00-22.00

LETZ SHOP City er nu flyttet og 

smeltet sammen med

LETZ SHOP Frederiksberg

 

Vi siger mange tak for denne gang

til alle vores venner i indre byen og

på gensyn i de nye lokaler!

  • Facebook Social Icon

Besøg os på Facebook

CHARCUTERI & KØD
 

I Letz Shop har vi et lille, men eksklusivt sortiment af slagtervarer. En stor del importerer vi fra Ardeche og Alsace i Frankrig, men vi har også et lille udvalg af ferske kødvarer fra et slagteri i Roskilde. Vi kan tilbyde et udvalg af lufttørrede pølser og skinker, et sortiment af foie gras og andre produkter af and og gås, et udvalg af fersk kød og pølser til gryden og grillen og endelig et sortiment af kødpålæg.

 

Tørrede pølser og skinker:

Fra vores leverandør i Ardeche modtager vi ugentlig friske forsyninger af luftørrede pølser og skinker. Lufttørring er en ældgammel metode, til konservering, der samtidig fremhæver smag og forbedrer konsistensen. 

 

Foie gras m.m. af and og gås:

Fra vores leverandører i Alsace hjemtager vi Foie gras terrine, røget andebryst og rillette lavet på and og gås. Begge dyr står vort hjerte nær. På bestilling tager vi også friske rå fuglelevere hjem.

 

Fersk kød og pølser til gryden og grillen:

I Roskilde bor slagter WP. Han henter det bedste kød hjem fra hele verden. Fra ham får vi amerikanske oksecuvetter og uruguayanske ribeyes hjem. Nede i Alsace bor slagtermester Müller, hvor han fremstiller de bedste pølser efter gammel opskrift og sender op til Letz Shop.

 

Kødpålæg:

I kølemontrerne i Letz Shop finder du masser af lækkert pålæg til fest og frokost: skiveskårne skinker, pålægspølser, terriner og pateer.