LETZ SHOP Østerbro

Sankt Jakobs Gade 4

2100 København Ø

Tlf.: 33 11 00 57

Email: info@letzonline.dk

 

Åbningstider: 

Mandag – torsdag 10.00-18.00

 Fredag  10.00-19.00

 Lørdag 10.00-17.30

 Søndag og helligdage lukket.

 

I forbindelse med arrangementer kan åbningstiderne variere.

LETZ SHOP Frederiksberg

Gl. Kongevej 72A

1870 Frederiksberg C

Tlf.: 22 20 11 57

Email: infofrb@letzonline.dk

 

Åbningstider: 

Mandag – torsdag 11.00-18.30

Fredag 11.00-19.00

 Lørdag 10.00-16.00

 Søndag og helligdage lukket.

 

Restaurant

Le Saint Jacques

Sankt Jakobs Plads 1

2100 København Ø

Tlf. 35 42 77 07

E-mail: restaurant@LeSaintJacques.dk

www.lesaintjacques.dk

 

Åbningstider:

Mandag - Fredag

Frokost 12.00-15.00

Aften 18.00-22.00

Lørdag - Søndag

Frokost 12.00-16.00

Aften 18.00-22.00

LETZ SHOP City er nu flyttet og 

smeltet sammen med

LETZ SHOP Frederiksberg

 

Vi siger mange tak for denne gang

til alle vores venner i indre byen og

på gensyn i de nye lokaler!

  • Facebook Social Icon

Besøg os på Facebook

OM OS


Daniel Letz er fra Alsace i Frankrig. Han er uddannet kok og har arbejdet på en række Michelin-restauranter i Frankrig.

I 1980 blev han tilbudt job som køkkenchef på Restaurant Kong Hans Kælder i København af forretningsmanden Svend Grønlykke og forfatteren Klaus Rifbjerg, der sammen havde store planer for dansk gastronomi.

Ambitionerne blev indfriet da Kong Hans under Daniels ledelse i 1983 fik den første Michelinstjerne i Skandinavien. Blandt andet takket være Daniels signaturret: ”Hummer Tiger Lee”, der har fået anmelderne til at kalde ham for ’fusionskøkkenets københavnske stamfader’. Også hans nyfortolkning af den nordiske klassiker: røget laks, der i Daniels Impérial-version, saltes med fransk havsalt, krydres med eksotiske krydderier og koldrøges med en særlig savsmuldsblanding bidrog hertil.

Efter 16 år på restauranten i Vingårdsstræde startede han i 1995 sin egen restaurant, Le Saint Jacques på Sankt Jakobs Plads på Østerbro i København. Her har man siden kunnet spise klassisk fransk brasseriemad til overkommelige priser.

Sideløbende med at Daniel drev Le Saint Jacques, etablerede han import- og engrosvirksomheden Les Produits Gourmands de Daniel Letz, med det formål at importere og distribuere delikatesser og vine til sin egen og andre danske restauranter, såvel som et voksende publikum af kvalitetsbevidste kunder.
   
Sidste skud på stammen er vin- og delikatessebutikken Letz Shop på den anden side af Sankt Jakobs Plads, der sidenhen har fået en søsterforretning på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Varesortimentet består stort set af egen produktion eller egen import: Vine, oste, charcuterie, brød og selvfølgelig Daniels egen røgede laks Impérial. 
 
PRESSEOMTALE
- Blog på fransk avis Le Monde 09/12/2012 (artikel på fransk)

 -Blog på fransk bloggersite "Le ventre de Paris" 15/06/2016 (artikel på fransk)

- Scan Magazine januar 2016 (artitkel på engelsk)

Tre store representante af den franske gastronomi i Danmark på  kongeligt besøg.

 

Fra venstre : Daniel Letz, Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, Michel Michaud og Jean-Louis Lieffroy.

Daniel med Sven og Lene Grønlykke ved Kong Hans Kælders 10 års jubilæum